вторник, 2 февруари 2010 г.

Модният фотограф Даниел Рачев очарова британската звезда Sonique със своя изложба в Лондон

Популярният и предпочитан от българския хайлайф моден фотограф Даниел Рачев впечатли британската звезда Соня Кларк- Sonique със своя изложба в Лондон. Арт фотографиите, обединени под наименованието „Красотата на женските форми”, са изложени в любимото заведение на Fashion TV- The Collection, което се намира в тузарския квартал Челси.


„Черната перла” на британската музика не спестила суперлативите си за българския майстор на обектива и позирала с него за спомен. Тя определила снимките като “страхотни” и се пошегувала, че ако Даниел Рачев я снима, ще я направи да изглежда също толкова добре, колкото неговите модели.

В „Красотата на женските форми” Даниел Рачев изследва вечната женска магия в поредица от чувствени интимни фотографии. Неговият голям талант, специфична естетика и превъзходното управление на осветлението и светлосенките пресъздават една уникална атмосфера от настроения и форми.


Любителите на женската красота и изтънчената естетика ще могат да се радват на изложбата до 26 февруари 2010 г. /петък/.
.
.
.
Източник: No Limits Group- Ultimate PR & Advertisement www.nlg.bg

Няма коментари: